روش های کاشت مو

روش های کاشت مو

آشنایی با انواع روش کاشت مو

زمانی که با ریزش دائمی مو، کم پشتی و طاسی مواجه میشوید به دنبال راهکارهایی هستید تا بتوانید با بهترین نتایج سلامت و رشد مجدد مو را تجربه کنید.

گاهی اوقات افراد تصور می کنند که کاشت مو فرایندی یکسان برای همه افراد است، به گونه ای که از بانک مو فولیکول های سالم جدا شده و در قسمت خالی در پوست سر گنجانده میشود.

کاشت مو به همین آسانی نیست و با روش ها و متدهای مختلفی انجام میشود. تنوع روش های کاشت مو باعث میشود تا افراد با شرایط متفاوت بتوانند به نتایجی خوبی دست پیدا کرده و تجربه شیرینی در خصوص رویش مجدد مو خواهند داشت.

آمارها نشان می دهد که تقریباً ۵۰ درصد از آقایان و حدود ۳۰ درصد از بانوان ممکن است دچار ریزش مویی شوند که موقتی نباشد.

این ریزش های دائمی باعث میشود تا کم پشتی مو باعث نگرانی افراد شده و تغییراتی که در چهره آنها ایجاد میشود گاهاً باعث کاهش اعتماد به نفس خواهد شد.

از آنجایی که روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد بهتر است قبل از این عمل زیبایی راهکارهای مختلف را شناخته تا در موقعیت مورد نظر با آگاهی کامل بتوانید با پزشکان و افراد فعال و کلینیک ها همکاری لازم را به عمل آورید.

نکته قابل توجه این است که هر کدام از این روش ها دارای مزایا و معایب خاصی هستند که بسته به شرایط فرد این تکنیک ها انجام میشود.

گاهاً روش های قدیمی تر باعث میشود تا افراد عوارض بیشتری را تجربه کرده و ممکن است روند کاشت کمی سخت تر باشد، در حالی که روش های نوین کمک می کند تا مراجعین با کمترین درد و آسیب بیشترین کاشت را انجام داده و نتایج بسیار خوبی حاصل میشود.

انواع روش کاشت مو
انواع روش کاشت مو

کاشت مو با روش FUT

یکی از قدیمی‌ترین و موثرترین متدها برای کاشت مو در تهران روش FUT است، در این تکنیک نواری از پوست سر که حاوی فولیکول های مو است بریده میشود و از ناحیه اهدا کننده که معمولاً پشت سر است برداشته خواهد شد.

در ادامه، این قسمت به واحدهای فولیکولی کوچک تر تقسیم میشود و به نواحی طاس یا کم پشت سر پیوند داده میشود.

کاربرد این روش کاشت مو معمولاً برای کسانی است که به تعداد زیادی فولیکول مو نیاز دارند و معمولاً برای کسانی که ناحیه اهدا کننده تراکم موی بالایی دارد گزینه مناسبی خواهد بود.

نباید از معایب این روش کاشت مو غافل شد، گاهاً این افراد با ایجاد جای زخم در ناحیه اهدا کننده نیاز است که مراقبت های بیشتری را سپری کرده و احتمال اینکه جای زخم به صورت اسکار باقی بماند زیاد است.

نکته قابل توجه در مورد این روش کاشت مو این است که گاهی اوقات افراد در روند استفاده از مواد بیهوشی یا سایر مواد برای بی حس کردن سطح پوست دچار واکنشات آلرژیک میشوند‌.

همچنین ممکن است در این روش به دلیل آسیب دیدن عصب ها، ناحیه بانک مو آسیب ببیند و بی حسی یا دردی در این محدوده اتفاق بیفتد.

از دیگر معایب این روش کاشت می توان به تورم و کبودی صورت و اطراف چشم اشاره کرد. حتی ممکن است در محل کاشت جوش یا آکنه ای ایجاد شود و یا به مدت دو تا سه هفته ریزش موی کاشته شده رخ دهد.

تمامی این معایب موقتی هستند و در نهایت برطرف میشود اما در این تایم اگر این حالات اتفاق بیفتد روند بهبودی و دوره نقاهت برای افراد سخت تر میشود.

احتمال اینکه در محل کاشت عفونتی اتفاق بیفتد نیز وجود دارد، برخی از افراد در روند بهبودی متوجه میشوند که خارشی در محل کاشت اتفاق می افتد که گاهاً برای فرد غیر قابل تحمل است.

کاشت مو به روش FUE

یکی از روش های پیشرفته و کم تهاجم برای کاشت مو روش FUE است  در این تکنیک فولیکول های مو به صورت تک تک از ناحیه اهدا کننده که معمولاً پشت سر است استخراج شده و به قسمت کم پشت و ناحیه طاسی سر منتقل میشود.

برای اینکه این فرایند دقیق به درستی و با سرعت بالاتری انجام شود از دستگاه های مخصوص برای جدا کردن فولیکول ها استفاده می کنند.

چنین اقدامی باعث میشود از جایگاه هر فولیکول زخم بسیار کوچکی باقی بماند که به سرعت بهبود خواهد یافت. روش FUE دارای مزایای بسیار زیادی است و نسبت به روش های قدیمی‌تر مثل FUT نیازی نیست که قسمت های مورد نظر و اهدا کننده به طور کامل برداشته شود.

در نتیجه این روش نوین مراجعین در ناحیه اهدا کننده فولیکول هیچ برش یا زخمی را تجربه نمی کنند.

از آنجایی که در این روش از تجهیزات بهتری استفاده میشود کاشت مو با دقت بالاتر و نتایج طبیعی تری همراه است.

به همین دلیل می توان این روش را یک فرایند سرعتی و کوتاه برای کاشت مو دانست.

کسانی که کاشت مو را با روش FUE انجام می دهند ممکن است در مواردی با توجه به شرایط جسمانی خود با عوارض این روش کاشت مواجه شوند.

از مهمترین معایب این تکنیک این است که افراد در طی عمل پیوند و حتی بعد از آن درد خفیف تا متوسطی را تجربه می کنند.

به مرور زمان قرمز شدن پوست سر اتفاق می افتد و خونریزی جزئی در مراحل مختلف کاشت کاملاً طبیعی است.

در مراحلی از کاشت مو احساس می کنند که پوست سر بی حس شده و به مرور زمان خارش های شدید اتفاق می افتد. به ندرت اتفاق می افتد که در کاشت مو با روش FUE سر دچار خونریزی شدید، بی حسی دائمی یا عفونت شود.

البته احتمال اینکه ظاهر غیرمعمول الگوی مو اتفاق بیفتد نیز بسیار کم است اما غیر ممکن نیست.

کاشت مو با روش DHI

اگر به دنبال نتایج طبیعی و ظریف از کاشت مو هستید انجام روش DHI بهترین انتخاب است.

یکی از تکنیک های پیشرفته اما دقیق برای کاشت مو روش DHI است که در این فرایند فولیکول های مو بدون نیاز به برش یا زخم در سر مستقیما به نواحی طاس و کم پشت پیوند داده میشود.

برای اینکه این فرایند دقیق تر انجام شود متخصصان از دستگاه مخصوص به نام قلم DHI استفاده می کنند.

این تجهیزات شرایطی را برای پزشک فراهم می کند تا فولیکول ها را با دقت بالا در جهت طبیعی رشد مو به محل مورد نظر انتقال دهند.

مزیت مهم این روش این است که نیازی به برداشتن نواری پوست نیست و هیچ نوع برشی در ناحیه سر اعمال نمیشود.

به همین دلیل افرادی که برای کاشت مو اقدام می کنند با جراحات بعد از این عمل زیبایی مواجه نمیشوند، در نتیجه به دلیل دقت بالا و کنترل بیشتر بر زاویه و جهت رشد مو نتایج بسیار زیبا و طبیعی دارد.

افرادی که کاشت مو را با روش DHI انجام می دهند خیلی زودتر به نتایج طبیعی می رسند و درصد قابل توجهی از این افراد از کاشت مو رضایت کامل دارند.

اگر چه روش کاشت مو با تکنیک DHI یک فرایند جدید و دقیق محسوب میشود اما دارای معایبی است که مهمترین آن هزینه بالای کاشت مو است.

برای این روش از دستگاه ها و ابزارهایی استفاده میشود که ضمن افزایش دقت کار هزینه های نسبتاً بیشتری را ایجاد می‌کند.

حساسیت زیاد این دستگاه باعث میشود تا روند پیوند فولیکول ها و جابجایی آنها کمی کندتر از روش های قدیمی تر انجام شود و به نسبت دیگر روش ها می توان این روش کاشت مو را زمانبر دانست.

در روش کاشت مو با تکنیک DHI از مواد بی حسی استفاده میشود که برخی از افراد ممکن است دچار واکنشات آلرژیک شوند.

از عوارض جانبی روش کاشت باید به کبودی، خارش، بی حسی و یا تورمی اشاره کرد که ممکن است در سایر روش های دیگر هم ایجاد شود.

استفاده از قلم مخصوص برای برداشتن فولیکول ها از بانکمون گاهاً باعث میشود تا پیاز مو آسیب ببیند و در نتیجه کلی کاشت مو تاثیر می گذارد، این عارضه باعث میشود تا مو در جایگاه جدید به طور کامل رشد نکند.

کاشت مو به روش FIT

در این روش کاش متخصصان از تکنیک های پیشرفته استفاده می کنند، در این فرایند فولیکول های مو به طور جداگانه و بدون نیاز به برش یا برداشته نواری استخراج شده و تک تک از نواحی پشت سر و بغل های سر برداشته شده و به قسمت مورد نظر پیوند زده میشود.

یکی از مزایای مهم این روش کاشت این است که متخصصان برش بزرگی در سطح پوست ایجاد نمی کنند و فقط از طریق سوراخ های ریز برای استخراج فولیکول ها استفاده خواهند کرد.

بنابراین مراجعین بعد از کاشت مو درگیر جای زخم نبوده و دوره نقاهت را به آسانی سپری می کنند.

پزشکانی که در این حوزه فعال هستند معتقدند که در روش FIT نتایج طبیعی تری حاصل میشود و برای کسانی مناسب است که همواره از عوارض بعد از این فرایند نگران هستند.

این اطمینان به مراجعین داده میشود که بعد از کاشت مو با روش FIT بهبودی بسیار سریعی را تجربه می کنند و شاهد رشد مو خواهند بود.

همه کسانی که برای کاشت مو روش FIT را انجام می دهند اغلب متحمل پرداخت هزینه های بیشتری میشوند ضمن اینکه این روش در مدت زمان بیشتری انجام میشود و سرعت استخراج فولیکول ها پایین‌تر است.

به همین دلیل توصیه می شود که برای طلسی های وسیع از این روش استفاده نشود و فقط برای کسانی کاربرد دارد که بخش کوچکی از سر دچار طاسی یا ریزش مو شده باشد.

اگر چه این فرایند با دقت و حساسیت بالایی انجام میشود اما از آنجایی که فرایند استخراج فولیکول ها سرعت پایینی دارد احتمالاً گرافت ها در مدت طولانی که در مجاورت با هوا قرار می گیرند از بین رفته و یا آسیب می بینند.

احتمال اینکه در این روش کاشت مو فرد دچار عفونت، درد یا خونریزی شود نیز بسیار زیاد است البته کسانی که این روش کاشت مو را انجام می دهند نیاز است که در مراحل دیگر و در جلسات متعدد و گاهاً وقتگیر برای طی کردن سایر مراحل کاشت مو و حتی ترمیم به کلینیک ها مراجعه نمایند.

در روند کاشت مو با روش FIT تعداد زیادی از فولیکول های بانک مو برداشته میشود، در نهایت ممکن است حجم مو در بانک مو کمتر شده و این تغییرات به راحتی دیده میشود.

همچنین احتمال ایجاد خارش شدید بعد از کاشت مو در ناحیه اهدا کننده و در قسمت گیرنده از عوارض شایع این روش محسوب میشود.

کاشت مو به روش SUT

تکنیک های پیشرفته و هوشمندی مثل SUT باعث میشود تا تحول بسیار خوبی در کاشت مو اعمال پذیرد.

در این روش فولیکول های مو به صورت تک تک از ناحیه مورد نظر خارج شده و با دستگاه های هوشمند و اتوماتیک به قسمت های کم پشت یا تاس پیوند زده میشود.

استفاده از این دستگاه های هوشمند باعث میشود تا روند کاشت مو با دقت بسیار بالایی انجام شده و می توان زاویه و عمق کاشت مو را به خوبی تنظیم کرد.

در نهایت باعث میشود تا مراجعین به نتایج بسیار خوب و دقیقی دست پیدا کنند و رویش مو کاملاً طبیعی اتفاق می افتد.

در این روش نوین مراجعین فرایند کاشت مو را با سرعت بسیار بالایی تجربه کرده و زمان بهبودی برای شخص کمتر میشود، ضمن اینکه آسیب های بسیار محدودی به فولیکول های مو وارد میشود.

در نهایت فولیکول های باقیمانده و فولیکول های پیوند زده در سلامت کامل در جای مناسب به رشد خود ادامه می دهند.

به طور قطعی می توان گفت که روش SUT یکی از بهترین و بدون عارضه ترین روش ها برای کاشت مو است که در اکثر مواقع برای مراجعین مناسب است.

استفاده از دستگاه های اتوماتیک برای کاشت مو یک اقدام موثر است اما این فرایند مانند دیگر روش ها دارای معایب خاصی می باشد که از مهمترین آنها می توان به تورم، قرمزی یا بی حسی ناحیه اهدا کننده و گیرنده اشاره کرد.

گاهی دیده میشود که در این روش رشد موی کاشته شده به طور نامساوی اتفاق می افتد یا برخی از آنها با تاخیر رشد می کنند.

این روش نسبت به سایر فرایندهای کاشت مو هزینه های بسیار زیادی در پی دارد در صورتی که ممکن است اگر فرد برای استفاده از این تجهیزات مهارت کافی نداشته باشد به فولیکول های سالم آسیب وارد کنند و نتیجه کاشت مو آنگونه که باید پیش نرود.

کاشت مو با روش BHT

در بین سایر روش ها برای کاشت مو یکی از گزینه های مناسب روش BHT است، این روش برای کسانی کاربرد دارد که در ناحیه سر به اندازه کافی فولیکول مو ندارند.

به همین دلیل برای اینکه کاشت مو به درستی و با کیفیت بالا انجام شود پزشکان مو را از بخش های مختلف بدن مثل پشت کمر  پا یا سینه برداشت می کنند و مستقیماً به ناحیه کم پشت سر پیوند داده میشود.

گاهی اوقات افراد تمایل دارند تا کاشت موی سر را انجام دهند اما در پشت سر و در فاصله بین دو گوش بانک موی خوبی ندارند و امکان برداشت فولیکول ها وجود ندارد.

روش BHT برای همه افراد با چنین محدودیتی مناسب است و پزشکان می توانند بهترین فولیکول ها را از دیگر نقاط بدن انتخاب کرده و بعد از کاشت نتایج قابل قبولی حاصل می گردد.

مزیت استفاده از این روش کاشت این است که همه افراد حتی با وجود محدود بودن بانک مو هم می توانند کاشت مو را تجربه کنند و رویش مجدد مو اگر چه با روش های پیچیده ای انجام شود اما نتایج خوبی دارد.

این روش کاشتن مانند هر تکنیک جدید و نوین دیگر هزینه های زیادی در پی دارد. به طور کلی در روش کاشت مو با تکنیک BHT فرد نیاز است که زمان زیادی را برای رسیدن به نتایج مناسب صرف کند.

استخراج فولیکول از قسمت های خاص بدن با سرعت کند‌تری اتفاق می افتد و نیاز است که هر فولیکول بعد از ارزیابی دقیق در قسمت گیرنده قرار داده شود.

از آنجایی که ساختار، بافت و رنگ موی بدن با موی سر کمی متفاوت است احتمال اینکه کاشت نهایی تراکم کمتری داشته باشد یا ضخامت تارهای مو کم باشد نیز وجود دارد.

به همین دلیل است که فقط در شرایط خاص برای کاشت مو از این روش استفاده میشود.

کاشت مو با روش نئوگرافت

اگر متخصصان تشخیص دهند که برای کاشت موی موفق فرد باید از روش های خاص و مدرن مثل نئوگرافت استفاده کنند قطعاً نتایج بسیار شگفت انگیزی را مشاهده خواهند کرد.

در این روش کاشت مو از ربات استفاده میشود و فولیکول ها را از منطقه ضخیم تر سر خارج کرده به منطقه خالی یا کم پشت پیوند می زند.

استفاده از ربات در این روش باعث میشود تا فرایند کاشت مو از ابتدا تا انتها با دقت و حساسیت بسیار بالایی انجام شده و حفظ سلامت فولیکول ها و قرار دادن آنها در جایگاه مناسب باعث میشود که علاوه بر نتایج خوب رشد مو کاملاً طبیعی اتفاق بیفتد.

کسانی که کاشت مو را با این روش انجام می دهند در مورد عملکرد بسیار خوب و تاثیر قابل توجه بر رشد مو از متخصصان تضمین را دریافت می کنند.

به همین دلیل است افراد برای کاشت مو به روش های نوین روی می آورند, استفاده از روش نئوگرافت باعث میشود تا بیماران حین کاشت مو کمترین میزان درد و خونریزی را تجربه کنند و در کوتاه ترین زمان ممکن کاشت فولیکول ها اتفاق می افتد.

در کنار تمامی توضیحات و مزایایی که از روش کاشت مو با تکنیک نئوگرافت گفته شد نباید از معایب آن صرف نظر کنیم.

از مهمترین مشکلاتی که ممکن است با این تکنیک کاشت اتفاق بیفتد می توان به کم حجم شدن بانک مو اشاره کرد.

گاهاً دیده میشود که بعد از کاشت مو و در آینده فرد متوجه کم پشت شدن بانک مو شده یا اینکه احتمال باقی ماندن جای زخم در پشت سر وجود دارد.

البته عوارض موقت بعد از این روش کاشت مو شامل خونریزی، تورم یا تغییرات رنگدانه است که چندان خطرناک و نگران کننده نیست.

بهترین روش کاشت مو کدام است؟

بهترین روش کاشت مو
بهترین روش کاشت مو

دغدغه مهم افراد پیش از کاشت مو این است که در بین تمامی روش ها و متدهایی که امروزه انجام میشود کدام یک از آنها بهتر است.

به طور کلی انتخاب بهترین روش کاشت مو بستگی به شرایط فردی، میزان ریزش مو و ناحیه اهدا کننده دارد.

اما اگر بخواهیم کمی دقیق تر در مورد روش های مختلف صحبت کنیم می توان روش FUE و DHI را در شمار محبوب ترین و موثرترین تکنیک ها برای کاشت مو قرار داد.

روش FUE به دلیل برداشتن فولیکول به صورت تک تک نیازی به برش بزرگ ندارد و کمترین میزان جای زخم باقی می ماند، در نتیجه بهبود سریع تری اتفاق می افتد.

در روش DHI پزشک اجازه دارد تا فولیکول ها را با دقت بیشتر و در زاویه های طبیعی تری کاشت کند.

در نتیجه این تکنیک ها بیشترین و بهترین تاثیر را بر کاشت و رویش موی از دست رفته داشته و در بین تمامی تکنیک ها هم بین متخصصان و هم بین مراجعین از محبوبیت بالایی برخوردار هستند.

راهنمای انتخاب بهترین روش کاشت مو

قطعاً همه ما در مورد سایر روش هایی که برای کاشت مو انجام میشود اطلاعات محدودی داریم و نمی دانیم که با توجه به شرایط موجود کدام روش برای کاشت مو بهتر است.

معمولاً افراد عادی نمی توانند در این مورد تصمیم گیرنده باشند حتی اگر فرد انتخاب کند که کدام روش بهتر و موثرتر است گاهاً نظر پزشک بر روش دیگری است.

متخصصان تلاش می کنند تا بهترین نوع کاشت مو را انجام داده تا نتایج مثبتی از آن دریافت کنند.

با این حال برای انتخاب بهترین روش کاشت مو حتماً با متخصصانی مشورت کنید که در این زمینه مهارت کافی داشته باشند.

کلینیک های معتبری همچون کلینیک مبین مدت زمان زیادی است که به طور تخصصی در زمینه کاشت مو فعالیت می کند.

در این کلینیک مجرب ترین پزشکان و متخصصان فعالیت دارند و بهترین و به روزترین تجهیزات تهیه شده است‌ در نتیجه با مراجعه به چنین کلینیکی می توانید به راحتی در مورد کاشت مو تصمیم گیری کرده و بعد از انجام معاینات، متخصصان بهترین روش کاشت مو را به مراجعین خود ارائه می دهند.

در نهایت هر روشی که انتخاب شود با دقت و حساسیت بالا انجام میشود تا افراد با کمترین میزان آسیب به بهترین نتیجه دست پیدا کنند.

فراموش نکنید که تنوع زیاد روش های کاشت مو باعث میشود تا همه افراد حتی با محدودیت های زیاد بتوانند تجربه خوبی از رشد و رویش مجدد مو داشته باشند.

هر کدام از این تکنیک ها نیاز به ابزارهای خاصی دارند، در کلینیک مبین بهترین و مجهزترین آنها  گردهم آورده شد تا بهترین خدمات به مراجعین ارائه شود.

مشاوره رایگان و پاسخ به سوالات شما

لطفاً نام و نام خانوادگی را وارد کنید
لطفاً یک خدمت را انتخاب کنید
لطفاً شماره معتبر وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم مشاوره رایگان